Peter Ingemann "STØRST"

Sjørring Idræts- & Kulturcenter

TorsDAG D. 29. februar 2024 KL. 19:00

 

Med efterhånden mange år i TV-branchen er Peter Ingemann en erfaren mand på skærmen, hvor han på en charmerende, ligefrem og jordnær facon formår at formidle underholdning med indhold. Til februar 2024 kommer han til Sjørring.

Til februar lægger den folkekære TV-vært Peter Ingemann vejen forbi Sjørring Idræts- og Kulturcenter med sit foredrag ”Størst”. Her tager han publikum med på en fantastisk rejse igennem hele ”Størst”-programserien og giver dem et kig bag kulisserne på. Han fortæller nogle af hemmelighederne bag TV-succesen og ikke mindst de mange sjove sidehistorier, der ikke er kommet med i de endelige programmer.

TV2’s populære serie af rejseprogrammer har bragt Peter Ingemann og de mange seere vidt omkring til verdens største og mest fascinerende steder og ting. ’Størst’ gik allerede fra starten sin sejrsgang på skærmen med flotte seertal og har efterfølgende modtaget nogle af de højeste karakterer for en livsstilsprogramserie nogensinde.

En god publikumsoplevelse i vente
Peter Ingemann har ry for at underholde sit publikum med både spænding og humor. Uanset om det er på TV eller live er det personlige nærvær vigtigt for Peter Ingemann, der til stadighed insisterer på, at seere og publikum skal tages alvorligt. Det handler om at vise nuet og virkeligheden og ikke mindst formidle mødet mellem mennesker. Det er davheller ikke uden grund, at Peter Ingemann ved Billed-Bladets prestigefyldte TV-GULD prisfest er kåret af bladets læsere som ’Årets mandlige underholdningsvært’ både i 2016 og 2017. Og derfor er der lagt i kakkelovnen til en spændende og underholdende aften.

Peter Ingemann er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2001. Han blev efterfølgende ansat ved DR i Århus, hvor han var vært på populære programmer som ”Guld og grønne skove” og ”SOS – jeg har gjort det selv”. I 2004 blev han vært på programmet ”Hammerslag” og senere ”Nybyggerne”, ”Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed” og ”Den Store Bagedyst”. I 2013 skiftede han til TV 2 for at blive vært på den succesrige programserie ”Størst”. Derudover debuterede han som forfatter i 2010 med selvbiografien ”Ingemanns land – Et familiedrama”.

 

Billet med spisning

Smørrebrødsbuffet fra Den Gamle Slagter

Spisning starter kl. 17:30

Dørene åbnes kl. 16:45

Antal spisebilletter: 300 stk.

Der er kun reserverede pladser til spisende gæster

Billetpris: Kr. 375,- + gebyr kr. 25,-

 

Billet uden spisning

Dørene åbnes kl. 18:30

Billetpris: Kr. 250,- + gebyr kr. 25,-

Antal billetter uden spisning: 400 stk.

 

Arrangør: Sjørring Boldklubs Støtteforening

Kontaktpersoner:
Kaj Thomsen, mobil 26 22 10 42
Jens Tegtmeier, mobilnr. 20 29 62 35

 

Køb billet her

Facebook Youtube Instagram

Nytårskoncert 2024

Lørdag d. 20. januar 2024

Niels Hausgaard

Fredag d. 9. februar 2024

Peter Ingemann

Torsdag d. 29. februar 2024

Rasmus Bjerg

Lørdag d. 15. marts 2024

Jonah Blacksmith Filmkoncert

Lørdag d. 5. oktober 2024

Følg os

#ThyEvent

Kontakt: Hans Peter Jarl Madsen (HP) · Tlf. 21 23 12 31 · hp@thyrock.dk